Με μια δωρεάν εγγραφή, αποκτάς άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες ξόρκια, αποκλειστικές ενότητες και μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τη γνώση και τη δύναμή σου.
Ξεκλείδωσε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, δύναμη και ανακάλυψη — όλα διαθέσιμα για εσένα, χωρίς κόστος.
Ξεκίνα τώραΠαρόλο την αρνητικότητα υπάρχει υποστήριξη από ανδρικό πρόσωπο, όχι δεν θα καταφέορουν να σε βλάψουν, αλλά ούτε θα τους γυρίσει μπούμερανκ, τα λόγια που λένε εναντίων σου δεν έχουν ισχύ.Καλησπερα!!! θελω να ρωτησω πως φαινομαι στη δουλεια μου? υπαρχουν αρνητικα ατομα και θελω να μαθω αν μπορουν να με βλαψουν η θα τους γυρισει μπουμεραγκ η κακια τους? 4-11-17. Ευχαριστω πολυ!!
Η διεύθυνση γνωρίζει τα περιστατικά και υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Η μετακίνηση της Σ.Ε. είναι πιθανή, αλλά όχι άμεση. Η απόφαση θα βασιστεί σε κανόνες και ίσως χρειαστεί λίγη υπομονή από μέρους σου. Η σύγκρουση θα επιλυθεί, αλλά να παραμείνεις ήρεμη.Καλησπέρα!! την Σ.Ε που με εχθρευεται φαινεται αν θα την μετακινησουν σε αλλο ποστο? στη διευθυνση πανω γνωριζουν τη συμπεριφορα της εγιναν 2 περιστατικα αλλα δεν ξερω αν θα το αφησουν ετσι η θα την μετακινησουν καπου αλλου? τι φαινεται? 4-7-8. Ευχαριστω πολυ!
Ναι, οι προϊστάμενοι βλέπουν τη δουλειά σου και την εκτιμούν. Ξέρουν ότι είσαι ικανη και ότι γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου. Η συμπεριφορά της συναδέλφου σου μπορεί να δημιουργεί ένταση, αλλά δεν επηρεάζει την εικόνα που έχουν για εσένα. Αντίθετα, εσύ αυτή την περίοδο είσαι συγκεντρωμένη,με δουλεύεις με συνέπεια.Καλησπερα!! οι προισταμενοι πως με βλεπουν στη δουλεια μου?? η κακια συναδελφος Σ.Ε ξερω οτι με κατηγορει αλλα βλεπουν τη δουλεια που κανω οι προισταμενοι οτι τα κανω σωστα και γνωριζω το αντικειμενο μου? 4-10-8. Ευχαριστω πολυ!!
Η Φιλία σας είναι αληθινή, όμως στο μέλλον ίσως φέρει αστάθειες ή επριεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες.Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν η Μ.Σ είναι πραγματική μου φίλη? Πιο συγκεκριμένα αν είναι αληθινή στο να με βοηθήσει σε αυτό που μου είπε ή πίσω από την πλάτη μου κανονιζει κάτι άλλο? 8-10-21. Ευχαριστώ πολύ!
Νιώθει ενδιαφέρον και αποφασιστικότητα. Σκέφτεται να σε πλησιάσει σοβαρά και σύντομα.Καλησπέρα!! Υπάρχει κάποιος που βλέπω εδώ και καιρό δείχνει ενδιαφέρον θέλω να ρωτήσω τι ακριβώς νιώθει για μένα κι αν σκέφτεται να με πλησιάσει? 8-4-17. Ευχαριστώ πολύ!!
Ναι, φαίνεται ότι έρχεται σύντομα μία σοβαρή σχέση – ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σου με σταθερότητα, ωριμότητα και ειλικρίνεια.Καλησπερα!! καλο μηνα!!! Φαινεται αν θα κανω συντομα σοβαρη σχεση? καποιο ατομο που θα ερθει και θα μεινει στη ζωη μου? 4-8-11. Ευχαριστω πολυ!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.