Υλικά :
9 μοσχοκάρφια (γαρύφαλλα)
9 καρφίτσες
1 μαύρο κερί
Αιθέριο έλαιο μαύρου μόσχου
Την περίοδο της χάσης της Σελήνης σε μόνη ώρα ξαστρίζεις τον μαύρο μόσχο λέγοντας:
" μόσχε μου, μαυρομόσχε μου, το μαύρο διέλυσέ το και αμπόλησέ το ".
Χαράζεις τα στοιχεία σου στο κερί και το αλείφεις με τον μαύρο μόσχο.
Ρίχνεις από μία σταγόνα μόσχου στα μοσχοκάρφια.
Ανάβεις το κερί με σπίρτα. Περνάς την πρώτη καρφίτσα εννιά φορές πάνω από την φλόγα του κεριού, την καρφώνεις στο γαρύφαλλο και λες:
"Εγώ ο/η.......γέννα της ..........τρυπάω, σπάω και λύνω την σωματική και την ψυχική μου υγεία, την χαρά και την ευτυχία μου, τα οικονομικά μου μπλοκαρίσματα, τους ερωτικούς δεσμούς μου, τα μαγικά ξόρκια που έστειλαν επάνω μου".
Η διαδικασία επαναλαμβάνεται και για τις υπόλοιπες οκτώ καρφίτσες.
Πήξε μαύρο κερί στις καρφίτσες ώστε να καλυφθούν.
Θάψε τες σε χώμα έξω από το σπίτι λέγοντας τα ίδια λόγια κάθε φορά που θάβεις την καθε καρφίτσα.
9 μοσχοκάρφια (γαρύφαλλα)
9 καρφίτσες
1 μαύρο κερί
Αιθέριο έλαιο μαύρου μόσχου
Την περίοδο της χάσης της Σελήνης σε μόνη ώρα ξαστρίζεις τον μαύρο μόσχο λέγοντας:
" μόσχε μου, μαυρομόσχε μου, το μαύρο διέλυσέ το και αμπόλησέ το ".
Χαράζεις τα στοιχεία σου στο κερί και το αλείφεις με τον μαύρο μόσχο.
Ρίχνεις από μία σταγόνα μόσχου στα μοσχοκάρφια.
Ανάβεις το κερί με σπίρτα. Περνάς την πρώτη καρφίτσα εννιά φορές πάνω από την φλόγα του κεριού, την καρφώνεις στο γαρύφαλλο και λες:
"Εγώ ο/η.......γέννα της ..........τρυπάω, σπάω και λύνω την σωματική και την ψυχική μου υγεία, την χαρά και την ευτυχία μου, τα οικονομικά μου μπλοκαρίσματα, τους ερωτικούς δεσμούς μου, τα μαγικά ξόρκια που έστειλαν επάνω μου".
Η διαδικασία επαναλαμβάνεται και για τις υπόλοιπες οκτώ καρφίτσες.
Πήξε μαύρο κερί στις καρφίτσες ώστε να καλυφθούν.
Θάψε τες σε χώμα έξω από το σπίτι λέγοντας τα ίδια λόγια κάθε φορά που θάβεις την καθε καρφίτσα.