Καλώς ήρθες στον κόσμο της ενέργειας ✨

Με μια δωρεάν εγγραφή, αποκτάς άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες ξόρκια, αποκλειστικές ενότητες και μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τη γνώση και τη δύναμή σου.

Ξεκλείδωσε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, δύναμη και ανακάλυψη — όλα διαθέσιμα για εσένα, χωρίς κόστος.

Ξεκίνα τώρα

Που Μελισσοκέρια και που Σπαρματσέτα

NickolasD

Administrator
Staff member
Στη μαγεία, όπως και στη ζωή, δεν κάνουν όλα για όλα. Κάθε εργαλείο έχει τον σκοπό του κι αυτό ισχύει και με τα κεριά.

Μου έχουν κάνει πολλές φορές την ερώτηση: "Τι να χρησιμοποιήσω; Μελισσοκέρι ή σπαρματσέτο;"
Και η απάντηση είναι πάντα η ίδια: "Εξαρτάται από το τι θες να κάνεις."

Τι είναι το σπαρματσέτο;

Τα σπαρματσέτα είναι τα μεγάλα κεριά παρόμοια ή ίδια με εκείνα του κηροπηγίου και ο χρόνος καύσης τους κυμαίνεται από 7 έως 9 ώρες ( αν και έχει τύχη σε ξόρκι να χρειαστούν και 12 ώρες ), παίζουν πολλά ρόλο... Αν το πασπαλίζουμε με κάτι, αν ρίχνουμε μπουχούρια, βότανα, σκόνες ακόμη και η ενέργεια του ξορκιού.

Το σπαρματσέτο είναι για τις δύσκολες υποθέσεις:
  • Όταν παλεύεις για να φέρεις πίσω κάποιον που δεν νιώθει
  • Όταν χρειάζεται να διαλύσεις κάτι, να αποκόψεις, να τελειώσεις
  • Όταν θες να δέσεις, να φουντώσεις, να πιέσεις την ενέργεια
Θέλει σεβασμό όμως. Δεν παίζεις με αυτό το κερί. Αν το ανάψεις, πρέπει να είσαι σίγουρος γι’ αυτό που ζητάς. Γιατί θα το ' σπρώξει '.

Τι είναι το Μελισσοκέρι;

Το Μελισσοκέρι, είναι τα μικρά έως μεσαία κεριά που ο χρόνος καύσης τους ποικίλει ανά κατηγορία, να σας είμαι ειλικρινής... Από 7 ετών που άρχισα τον κόσμο της μαγείας, έχω μάθει να χρησιμοποιώ τα μελισσοκέρια σε μέγεθος εκείνων που έχουν και στην Εκκλησία, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει μεγαλύτερα μελισσοκέρια και είχα πάντα θετικά αποτελέσματα, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον διότι κανείς δεν μπορεί να ακουμπήσει το 100%! Ο Χρόνος καύσης τους είναι ανάμεσα σε 35 λεπτά έως μιάμιση ώρα.

Είναι κερί που φτιάχνεται από τη μέλισσα. Δηλαδή από ζωή. Από δημιουργία. Από ιερότητα.

Το χρησιμοποιείς όταν:
  • Θες να καθαρίσεις ενέργειες
  • Κάνεις επίκληση ή αφιέρωση
  • Υπάρχει ήδη αγάπη, και θες να την ζεστάνεις λίγο
  • Χρειάζεσαι κάτι τρυφερό, σταθερό, χωρίς φασαρία
Δεν το χρησιμοποιείς για καταστροφή. Ούτε για πίεση. Είναι σαν εκείνο το χέρι που σε πιάνει απαλά και σου λέει " όλα θα πάνε καλά ".

Οπότε... ποιο διαλέγω;
Απλά σκέψου το εξής:
  • Θες να σπρώξεις την ενέργεια μπροστά με δύναμη; Σπαρματσέτο.
  • Θες να σταθεροποιήσεις κάτι που υπάρχει ή να καλέσεις κάτι καθαρό; Μελισσοκέρι.
Το ένα φτάνει βαθιά, το άλλο γλυκαίνει απαλά.
Το ένα μιλά στην ψυχή με φλόγα, το άλλο στην καρδιά με φως.

Και μια κουβέντα από καρδιάς...

Μη διαλέγεις κερί με βάση τι σου φαίνεται "πιο δυνατό".
Διάλεξε το κερί που ταιριάζει στο τι νιώθεις. Γιατί το κερί δεν δουλεύει μόνο του - εσύ του δίνεις ζωή.

Το σπαρματσέτο θα ριζώσει μέσα σου, και μέσα στο άτομο που στοχεύεις.
Το μελισσοκέρι θα σε τυλίξει γλυκά, και θα μείνει εκεί, αθόρυβα - όπως μένουν τα πράγματα που αξίζουν.

Ελπίζω η δημοσιεύσει να είναι αρκετά κατανοητή για όλους, για απορίες / ερωτήσεις γράψτε κάτω στα σχόλια του παρών Coven Post.

Back