Καλώς ήρθες στον κόσμο της ενέργειας ✨

Με μια δωρεάν εγγραφή, αποκτάς άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες ξόρκια, αποκλειστικές ενότητες και μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τη γνώση και τη δύναμή σου.

Ξεκλείδωσε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, δύναμη και ανακάλυψη — όλα διαθέσιμα για εσένα, χωρίς κόστος.

Ξεκίνα τώρα

Ερωτικό δέσιμο

pfifferling

Member
VIP Member
Τελείται Παρασκευή βράδυ (6,8,10,12,) διπλή ώρα ή ώρα Αφροδίτης

Υλικά:

1 φωτογραφία πρόσφατη

2 κόκκινα μελισσοκέρια

ελαιόλαδο

1 καρβουνάκι

λιβάνι τριαντάφυλλο

Παίρνετε τα μελισσοκέρια και χαράζετε τα ονόματα και την γέννα (του δικού σας και δικού του).

Αρχίζετε να τα στρίβετε μεταξύ τους λέγοντας:

" Όπως δένονται τα κεριά, έτσι και ο τάδε γέννα της τάδε να δεθεί με μένα...να μου είναι πιστός, να μην θέλει άλλη γυναίκα και η αγάπη του μέρα με την μέρα να μεγαλώνει...τίποτα και κανείς να μην μπορεί να μας χωρίσει"Γένοιτο. (Λέτε αυτά τα λόγια 7 φορές)

Μετά τα αλείφετε όπως είναι ενωμένα με ελαιόλαδο και λέτε :

" Ρίχνω τον πόθο επάνω σου. Στο κορμί και το μυαλό σου . Μόνο εμένα να σκέφτεσαι, μόνο εμένα να θέλεις ".(7 φορές)

Βάζετε την φωτογραφία μπροστά από το κερί, το ανάβετε λέγοντας:

"Ανάβω το κορμί σου, ανάβω την σκέψη σου ....εμένα σκέφτεσαι συνεχώς, μόνο εμένα ποθείς."(7 φορές).

Ανάβετε μετά το λιβάνι με τριαντάφυλλο, και θυμιατίζετε την φωτογραφία του κυκλικά και δεξιόστροφα λέγοντας:

"Όπως ο καπνός ανεβαίνει ψηλά, τόσο ψηλά θα είναι και η επιθυμία σου για μένα.

Μακριά μου δεν μπορείς , συνεχώς με σκέφτεσαι και με θέλεις...όλοι οι δρόμοι σε φέρνουν σε μένα" (7 φορές)

Αφήνετε ως τέλος να καεί το κερί και το θάβετε σε τριανταφυλλιά ή σε γόνιμο χώμα.

Back