Καλώς ήρθες στον κόσμο της ενέργειας ✨

Με μια δωρεάν εγγραφή, αποκτάς άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες ξόρκια, αποκλειστικές ενότητες και μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τη γνώση και τη δύναμή σου.

Ξεκλείδωσε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, δύναμη και ανακάλυψη — όλα διαθέσιμα για εσένα, χωρίς κόστος.

Ξεκίνα τώρα

Επιβεβαιώσεις για την ισορροπία κάθε τσάκρα:

pfifferling

Member
VIP Member
ΠΡΩΤΟ ΤΣΑΚΡΑ: Είμαι πρόθυμος να αφήσω όλους τους φόβους, τις ανησυχίες και τις καταστάσεις που σχετίζονται με χρήματα, καριέρα, ασφάλεια και ασφάλεια. Ξέρω ότι είμαι απόλυτα προστατευμένος και ότι όλες οι ανάγκες μου καλύπτονται άφθονα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΣΑΚΡΑ: Απελευθερώνω όλες τις επιθυμίες στο φως. Αποκηρύσσω όλους τους φόβους και τις αρνητικές σκέψεις που με εμποδίζουν να αισθάνομαι γαλήνη, αρμονία και ισορροπία. Όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα μου κυλούν αρμονικά. Όλες οι επιθυμίες μου είναι απόλυτα ισορροπημένες.

ΤΡΙΤΟ ΤΣΑΚΡΑ: Είμαι πρόθυμος να αφήσω όλους τους φόβους και τις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με δύναμη και έλεγχο. Αποδέχομαι πλήρως την εσωτερική μου δύναμη, είναι εντάξει να έχω τον έλεγχο της δύναμής μου και να την χρησιμοποιώ για το υπέρτατο καλό μου και το καλό των άλλων

ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΣΑΚΡΑ: Απελευθερώνω όλους τους φόβους και τις ανησυχίες που σχετίζονται με το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη. Η καρδιά μου είναι ανοιχτή και ρέει ελεύθερα με αγάπη για τον εαυτό μου και τους άλλους. Επιτρέπω στον εαυτό μου να δίνει και να παίρνει αγάπη εύκολα.

Πέμπτο ΤΣΑΚΡΑ: Απελευθερώνω κάθε φόβο και αρνητισμό που με εμποδίζει να εκφράσω την αλήθεια μου. Λέω με αγάπη την αλήθεια μου και επιτρέπω στον Ανώτερο Εαυτό μου να μιλάει μέσω εμού. Χρησιμοποιώ τις λέξεις μου για να δημιουργήσω ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο.

ΕΚΤΟ ΤΣΑΚΡΑ: Απελευθερώνω όλους τους φόβους να κοιτάξω το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Απελευθερώνω κάθε φόβο που έχω για να δω την αλήθεια. Το όραμά μου είναι τέλεια διατεταγμένο και φωτίζεται από αγάπη, εμπιστεύομαι τη διαίσθηση μου.

ΕΒΔΟΜΟ ΤΣΑΚΡΑ: Επιτρέπω στο φως να διαλύσει τυχόν εμπόδια που με εμποδίζουν να λάβω σοφία και καθοδήγηση. Παρατάω κάθε φόβο και ανοίγω τον εαυτό μου για να ακούσω την ψυχή μου και τον Ανώτερο Εαυτό μου. Είμαι σε ισορροπία και αρμονία με όλο το Σύμπαν!!

Back