Καλωσόρισες Μάρτη! Ο μήνας που η άνοιξη χτυπάει την πόρτα, αλλά πρόσεξε… γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και του αρέσει να μας μπερδεύει λίγο τα σχέδια! Πάμε να δούμε τι έχουν τα άστρα για εμάς;
♈ Κριάρακο (21/3 – 19/4)
Αγάπη μου, κάτι καλό έρχεται και το νιώθεις. Αυτό το βάρος που είχες στην ψυχή αρχίζει να φεύγει και στα προσωπικά σου βρίσκεις μια νέα ηρεμία. Μπράβο σου που προσπαθείς! Ωστόσο, μέσα στην οικογένεια μπορεί να ανοίξει μια παλιά συζήτηση για περιουσιακά ή κληρονομικά. Μην τσακωθείς. Αν νιώθεις την ατμόσφαιρα βαριά, κάνε ένα βήμα πίσω. Η απόφαση μπορεί να περιμένει λίγες μέρες.
♉ Ταυράκι (20/4 – 20/5)
Εσύ και τα λεφτά σας… Μια ιστορία αγάπης και μίσους! Αυτόν τον μήνα λες "φτάνει, θα βάλω μια τάξη". Υπέροχα! Όμως, η παγίδα είναι οι παρορμητικές αγορές. Θα πεταχτούν μπροστά σου υποχρεώσεις που δεν υπολόγισες και θα στραβώσεις. Μην πανικοβάλλεσαι, απλά μέτρα τα 2 φορές πριν ανοίξεις το πορτοφόλι. Θα το παλέψεις!
♊ Διδυμάκι (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, νιώθεις λίγο σαν τον γάιδαρο ανάμεσα σε δύο δεμάτια άχυρα; Πολλά διλήμματα και σκέψεις σε τραβάνε από δω κι από κει. Καταλαβαίνω πως ζορίζεσαι. Αλλά κράτα το εξής: η τύχη σου φέτος γελάει στα πρακτικά. Αν σου προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια νέα συνεργασία, πες το ναι! Ακόμα κι αν νιώθεις μπερδεμένος, το σύμπαν σε σπρώχνει εκεί. Εμπιστεύσου το.
♋ Καρκινάκι (22/6 – 22/7)
Το σπίτι και η φωλιά σου, ε; Θέλει λίγη προσοχή αυτόν τον μήνα. Μπορεί να νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν οι δικοί σου άνθρωποι ή να γίνει μια παρεξήγηση του τύπου "εγώ είπα το άσπρο, εσύ κατάλαβες το μαύρο". Μην το αφήσεις να φουσκώσει. Πάρε μια βαθιά ανάσα, μην μιλήσεις από τα νεύρα σου, γιατί θα πληγωθείς και θα πληγώσεις. Λίγη ψυχραιμία και όλα λύνονται.
♌ Λιονταράκι (23/7 – 22/8)
Λιοντάρι μου, παλιές ιστορίες ξεπροβάλλουν. Μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα με τη μορφή ενός πρώην ή μιας συνήθειας που νόμιζες είχες αφήσει πίσω. Πρόσεξε μην πας πίσω και φερθείς λίγο επιφανειακά. Εσύ ξέρεις την αξία σου. Κράτα γερά, γιατί στο τέλος του μήνα θα τα μαζέψεις, θα ηρεμήσεις και θα δεις πόσο δυνατός/ή είσαι. Θα βγεις νικητής/στρια!
♍ Παρθενάκι (23/8 – 22/9)
Στη δουλίτσα, θέλει τα μάτια σου δεκατέσσερα. Μπορεί να πέσεις πάνω σε καχύποπτους συναδέλφους ή σε κατιούσες ενέργειες που δεν περίμενες. Μην σε ρίχνουν ψυχολογικά. Εσύ κοίτα την υγεία σου και μην την αμελείς. Αν έχεις άγχος, βγες μια βόλτα, κάνε κάτι για σένα. Η δική σου γαλήνη είναι πάνω από όλα.
♎ Ζυγάκο (23/9 – 22/10)
Αγαπημένε μου Ζυγέ, οι συνεργασίες και οι δεσμοί σου δοκιμάζονται. Μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι ή ότι κάτι δεν πάει όπως το ονειρεύτηκες. Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο. Δες τα πράγματα όπως είναι, ρεαλιστικά, για να γλιτώσεις το άγχος και τη στενοχώρια. Η αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, σε απελευθερώνει.
♏ Σκορπιό (23/10 – 21/11)
Σκορπιέ μου, έχεις κολλήσει να τελειώνεις με εκκρεμότητες του χθες, ειδικά αυτές που "σέρνονται" χρόνια. Η δύναμη υπάρχει, το πείσμα περισσεύει, αλλά σε κρατάει πίσω ο φόβος μην τυχόν και αλλάξει κάτι. Μη φοβάσαι το καινούργιο! Δεν είναι εχθρός σου. Κοίτα τη μεγάλη εικόνα, όχι μόνο τη λεπτομέρεια που σε τρομάζει. Κάν' το!
🏹 Τοξοτάκι (22/11 – 21/12)
Ο μήνας ξεκινάει φουλ ενθουσιασμό! Ειδήσεις, ταξίδια, ένα τηλέφωνο που χαίρεσαι! Ωραία όλα αυτά. Αλλά μην το παρακάνεις. Μην κυνηγάς πολλούς λαγούς ταυτόχρονα γιατί θα μείνεις με την όρεξη. Σταμάτα λίγο, πάρε μια ανάσα και χαμογέλα για όσα ήδη κατάφερες. Μην αφήνεις την απληστία για "παραπάνω" να χαλάσει τη χαρά σου.
♑ Αιγοκεράκι (22/12 – 19/1)
Στην καριέρα και στα επαγγελματικά, τα νέα είναι θετικά! Μια οικονομική βοήθεια ή μια καλή επένδυση έρχεται. Μπράβο! Αλλά η ψυχούλα σου; Λίγο πεσμένη, λίγο μουντζούρα. Μην αφήνεις το μυαλό σου να σε πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο και μην κολλάς στο πείσμα σου. Είσαι πολύ καλός/ή σε αυτό που κάνεις, η αναγνώριση είναι ήδη καθ' οδόν. Πίστεψέ το.
♒ Υδροχοάκι (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, το άστρο σου λάμπει φέτος! Είσαι ο πρωταγωνιστής του μήνα χωρίς καμία αμφιβολία. Φίλοι, γέλια, επιτυχίες, όλα έρχονται βροχή! Θα νιώσεις μια πληρότητα και μια ηρεμία που καιρό είχες να νιώσεις. Τα εμπόδια λιώνουν σαν το χιόνι στον ήλιο. Βγες έξω, απόλαυσέ το, χόρεψε και μοίρα αυτή τη θετική ενέργεια παντού!
♓ Ιχθυάκι (19/2 – 20/3)
Ιχθύη μου, ο Μάρτιος είναι ο μήνας που μπαίνει η τάξη στο χάος. Αν είχες μπελάδες ή άτομα που σε ζόριζαν, τώρα η λογική και η μεθοδικότητα θα φέρουν λύσεις. Όχι άλλο συναίσθημα, όχι άλλο άγχος. Τα όνειρα που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, γιατί τώρα έχεις καθαρό μυαλό και καλούς συνεργάτες δίπλα σου. Χαρά σου!
Από
NickolasD, · Δημοσιεύτηκε